Kanelrutor med limeglasyr (24 st)

Dekor
175 g smör
4 ägg
2 dl strösocker
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1½ msk malen kanel
1 dl gräddfil
1½ dl flytande honung
saft och skal av 1 lime
Glasyr:
100 g mjukt smör
200 g philiadelphiaost
2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1½ tsk limesaft

Sätt ugnen  på 175º.  Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker poröst. Blanda mjöl, bakpulver och kanel. Rör i det växelvis med gräddfil, honung, limesaft6 och skal. Tillsätt smöret. Häll smeten i en smord och bröad långpanna (25*35 cm). Grädda i nedre delen av ugnen cirka 30 minuter. Låt svalna.

Rör ihop glasyren till en smidig kräm. Bred på kakan och låt stelna. Skär i rutor.